III дом SR в I дом на радикса

III дом SR в I дом на радикса

Благоприятства умственото развитие, учебните занятия, изработката на собствени идеи.

III в II — Има ясна връзка с кореспонденция или с преводи на пари. Човек е зает със заработването на пари.

III в III — Подсилва значението на дома от SR.

III в IV — Съответства на смяна на местожителството. Именно тук трябва да се търсят причините за преместванията и пътешествията на човека (ако такива са указани).

III в V — Годината е благоприятна за литературен труд и за обучение на деца. Тази позиция свидетелства за неголеми приятни пътешествия. При наличието на чувствителни и чувствени планети може да показва обяснение в любов и любовна кореспонденция.

III в VI — Свързани с длъжността премествания. Безпокойство, предизвикано от обстановката в работата или от здравното състояние. Кратки пътешествия с цел подобряване на здравето.

III в VII — Има отношение към преместването на съпруга или свързано с човека лице; с получаване на новини за някакъв процес. Ако това е силен и добре разположен дом, дадената позиция може да доведе до предложение за обединение.

III в VIII — Преместване, свързано със смърт, или кореспонденция, отнасяща се към разпределение на капитал. Завършване на литературно произведение. Тази позиция съветва да се спазва благоразумие в задълженията, договорите, обещанията. Понякога това е прекратяване на кореспонденция.

III в IХ — Показва пътуване или заминаване с родния брат (сестра), или начало на специализирано обучение, например по философия. Може да показва писане зад граница или философски труд. Възможна е ситуация, изискваща кореспонденция или стаж извън родината.

III в Х — Благоприятства получаването на награди, а също на документи, които могат да повлияят на репутацията. Почти винаги това е указание на повече или по-малко официални постъпки и формалности, които човек е длъжен да извършва и да изпълнява в течение на годината.

III в ХI — Приятелска кореспонденция и всичко, което може да се очаква от нея. Промяна в плановете и надеждите на човека.

III в ХII

Уморителни премествания. Скучни занимания. Загриженост. При добри разположения тази позиция благоприятства всичко, свързано с окултни занимания.

Ако куспидата на XII дом се намира във фиксиран знак, човек едва ли ще тръгне на пътешествие в течение на годината. Ако няколко конфигурации говорят за пътешествие, въпросът за пътуването ще се обсъжда цялата година. Ще има много разговори, но пътешествието все пак няма да се състои, особено ако Луната и планетата господар на III дом също е във фиксиран знак.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply