Ниво 2

“МАГИЯТА НА ПРЕДСКАЗАНИЕТО” третиращо въпросите свързани с различните методи за прогнозиране и доказване на датите на бъдещи събития, а защо не и на отминали такива?

В това ниво няма БЕЗПЛАТНИ ТЕМИ, тъй като след успешното ви преминаване на предходната степен в настоящата ще ви бъдат представени РАЗЛИЧНИ ТЕХНИКИ и с тяхна помощ да предвидите дати на различни събития свързани с живота на родения. Това ниво се явява фундаментално за възможността да практикувате астрология и да се наречете вече астролози.

В него ще се разгледат първоначално методи на прогнозиране които не се свързват с действителното – реално движение на телата, като:

ДИРЕКТИРАНЕ НА РОЖДЕНАТА ТЕМА
ЦИКЛОВИ СИСТЕМИ
ЗОДИАКАЛНИ ПРОФЕКЦИИ
ДВИЖЕНИЕТО НА ТОЧКА ГАМА

и след овладяване техниката на тези прогностични методи ще се впуснем в дълбоките води на магията на прогностиката, свързани с методи които имат връзка с реалното движение на телата(планетите) и неподвижните звезди и това са:

МЕТОД НА ПРОГРЕСИРАНЕТО – ПРОГРЕСИИ
СЛЪНЧЕВАТА РЕВОЛЮЦИЯ­

заедно с допълнителните си методи включени към нея, както и

ЛУННА РЕВОЛЮЦИЯ И РЕВОЛЮЦИИТЕ НА ПЛАНЕТИТЕ САТУРН, ЮПИТЕР И МАРС
ТРАНЗИТИ

Продължителността на обучението в настоящата степен е разчетена за период от ДЕСЕТ МЕСЕЦА.

В тази степен на обучение ще имате много повече постинг-и, както и задачи за решаване, а само при верни отговори продължавате напред в обучението си.

В края на обучението от тази степен ще решите тест, за да защитите придобитите от вас знания и умения, а за получаване на ДИПЛОМ ще разработите курсова работа по зададена тема.

Повече информация отностно обучения, цени и начини за плащане